Sunday, 2024-05-05, 2:44 AM
ALPHA CLUB DJDIAS
Welcome Guest | RSS
Home | | Sign Up | Log In
Site menu

Section categories
Trailer [1]
E-Κινηματογράφος [18]
Φαντασίας [12]
Δράση [2]
Περιπέτεια [3]
Κωμωδία [2]

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Home » 2016 » June » 20 » Gamera vs Jiger (1970)
9:06 AM
Gamera vs Jiger (1970)

Σύνοψη της υπόθεσης:
Σε Gamera εναντίον Jiger, Gamera έχει τα χέρια του γεμάτα σωστά από την αρχή. Ιαπωνία ετοιμάζεται για το δίκαιο του 1970 στον κόσμο, που θα πραγματοποιηθεί στην Οσάκα. Κατασκευή των διαφόρων κτιρίων και περίπτερα είναι σε καλό δρόμο. Στο νησί Wester στον Ειρηνικό Ωκεανό, ένα μεγάλο άγαλμα του μυστηριώδους προέλευσης (που ονομάζεται Whistle του διαβόλου) βρίσκεται από τους επιστήμονες. Οι εργαζόμενοι από την Expo ενδιαφέρονται για την επιστροφή του αγάλματος για την οθόνη, και να προσπαθήσουμε να το αφαιρέσετε για τη μεταφορά με πλοίο. Η απομάκρυνση του αγάλματος παρεμποδίζεται πρώτη από μια φυλετική μέλος του λαού Wester Island, στη συνέχεια, από την απρόσμενη άφιξη της Gamera, ο οποίος προσπαθεί επιθετικά να αποτρέψει την απομάκρυνση του αγάλματος, μόνο για να πυροβολήθηκε από το πλήρωμα αντ 'αυτού. Το άγαλμα έχει αφαιρεθεί από το νησί με επιτυχία μετά από ένα ηφαίστειο εκρήγνυται. Λίγο μετά την αναχώρηση από το νησί, τα μέλη του πληρώματος του πλοίου αρχίζουν να αρρωσταίνουν. Το άγαλμα φαίνεται να είναι η πηγή της επιδημίας, όπως κάνει ένα συνεχές διαπεραστικό ήχο, οδηγώντας πολλά από τα μέλη του πληρώματος παράφρονες. Αργότερα ανάλυση αποκαλύπτει την παρουσία ενός κεντρικού άξονα που τρέχει σχεδόν το μήκος του αγάλματος κορυφή προς τα κάτω. Η θέση του ανοίγματος για το άγαλμα είναι η δημιουργία του υψίσυχνο «προδοσία», ο αέρας περνά μέσα από αυτό.

Μετά το άγαλμα έχει αφαιρεθεί, Jiger κάνει την πρώτη εμφάνισή της και παίρνει την άμεση προσοχή Gamera του. Η πρώτη από μια σειρά μάχες ακολουθεί, και Jiger κερδίζει από τα γυρίσματα αγκάθια βλήμα από το πρόσωπό της. Τα αγκάθια παλουκώνω χέρια και τα πόδια Gamera, το piercing σε όλη τη διαδρομή μέσα από την πρόληψη και Gamera από την απόσυρση των άκρων του στο καβούκι του και τη λήψη της πτήσης. Για να κάνετε τα πράγματα χειρότερα, Gamera είναι στην πλάτη του και δεν μπορεί να κινηθεί. Τραβά τον εαυτό του με την ουρά του, χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο βράχο και στη συνέχεια αφαιρεί τις παραβατική αγκάθια από τα άκρα του και είναι τελικά σε θέση να πετάξει μετά Jiger.

Εν τω μεταξύ, Jiger επιδιώκει ενεργά το άγαλμα, γιατί κάνει ένα φρικτό ήχο κλήσης που προκαλεί τεράστιο πόνο της. Jiger αφήνει τίποτα να εμποδίζουν αυτό το κυνήγι, όπως αυτή χωρίζει τα δύο πλοία κατά το ήμισυ και αρχίζει να σκιστεί μέσω Οσάκα. Οι επιστήμονες είναι δίπλα τους εαυτούς τους ως Jiger εμφανίζει ένα άλλο όπλο: μια ακτίνα θερμότητας που δεν αέριο εξατμίζεται μόνο σάρκα, αλλά ολόκληρο το μπλοκ της πόλης. Η JSDF κάνει μια συμβολική προσπάθεια να σκοτώσει το kaiju, αλλά αγκάθια της γκρεμίσουμε τα F-104 starfighters, τελειώνοντας ότι η συμμετοχή.

Gamera επιστρέφει για το δεύτερο γύρο, όπως ο αγώνας μαρτυρείται από πολλά παιδιά. Gamera χτυπά Jiger γύρω και να έχει το πάνω χέρι μέχρι Jiger τραβά Gamera σε αυτήν. Jiger εκτείνεται ένα κεντρί από την ουρά της και εισάγει το δόντι στο στήθος Gamera του, για τον ένα αυγό μέσα στους πνεύμονες του. Gamera τρικλίζει μακριά, φλοίσβος στην αγωνία. Τέλος, ο ίδιος κάνει ελάχιστα για να τον κόλπο και το σώμα του να μετατρέψει μια αλευρώδη λευκό χρώμα, σχεδόν σαν πάγος. Gamera τεκμαίρεται ότι έχουν σκοτωθεί σε αυτό το σημείο, όπως Jiger επικεφαλής κατ 'ευθείαν στο Fair στον κόσμο. Jiger αποκτά τελικά το στόχο της για το άγαλμα, και ρίχνει στον ωκεανό, που λήγει την οδυνηρή θόρυβο.

Οι επιστήμονες είχαν τον έλεγχο από τις πιθανές αιτίες του θορύβου, καθώς επηρέασε τον άνθρωπο, προκαλώντας προσωρινή παραφροσύνη. Τα παιδιά τους έπεισε να κάνει μια ιατρική εξέταση για την κωματώδη κατάσταση Gamera, όπου ανακάλυψε ότι υπάρχει ένα σκοτεινό σημείο σε μία από τους πνεύμονές του. Ένας από τους επιστήμονες υπηρέτησε ως διευθυντής ζωολογικό κήπο και συνειδητοποίησε ότι το σημείο δεν θα μπορούσε να είναι ένας καρκίνος γρήγορη εξάπλωση, αλλά στην πραγματικότητα ένα παρασιτικό βρέφος Jiger μεγαλώνει μέσα Gamera. Μια πράξη είναι απαραίτητη για την εξάλειψη της απειλής, έτσι ώστε τα παιδιά πήραν την πρωτοβουλία με τη λήψη μια φορητό ραδιοτηλέφωνο και ένα μίνι-sub. Επικοινωνίας είναι εγκατεστημένος με τα παιδιά και μπαίνουν Gamera μέσω ανοίξει το στόμα του, και μετά από σχεδόν πηγαίνει στο στομάχι του, που φτάνουν στο πρόβλημα των πνευμόνων. Τα παιδιά είναι σε θέση να βγείτε από το sub και να περπατήσετε γύρω στον πνεύμονα. Εκεί, ανακαλύπτουν το μωρό.

Το μωρό μοιάζει με ένα μικροσκοπικό έκδοση της μητέρας του, με τη διαφορά ότι αντί της σκοποβολής αγκάθια, το μωρό εκτοξεύει κολλώδες goo. Το μωρό τους επιτίθεται, αλλά έχει μια αδυναμία ακριβώς όπως το ενήλικο: λευκό θόρυβο. Τα παιδιά ανακαλύπτουν αυτό είναι πραγματικά μια μοιραία αδυναμία και να καταφέρει να σκοτώσει το μωρό με τη χρήση στατικών από το ραδιόφωνο τους. Αφήνουν το σώμα Gamera και αναφέρουν τα ευρήματά τους με τους επιστήμονες. Μπορούν εξέδρα μέχρι μεγάλα ηχεία για να κρατήσει Jiger στο κόλπο, καθώς και υπολογίζοντας ότι η εξουσία θα πρέπει να επίσης να τρέξει σε Gamera, οι οποίοι δεν μπορούν να ανακτήσουν τη δική του. Τα παιδιά κάνουν μια τελική ταξίδι στο εσωτερικό Gamera να συνδέσετε μια σειρά από γραμμές μεταφοράς ενέργειας απευθείας στην καρδιά του.

Jiger διατηρείται ακόμα από τα ηχεία παίζουν το λευκό θόρυβο. Δεν είναι αρκετό για να σκοτώσει Jiger, αλλά αγοράζει αρκετό χρόνο για το άλλο σχέδιο για να ξεκινήσει. Gamera υποβάλλεται σε υψηλής τάσης σοκ πριν από τις ηλεκτρικές υπερφορτώσεις του δικτύου. Είναι αρκετό ότι Gamera αναβιώνει με δική του.

Gamera πετά πάνω στην Έκθεση της Παγκόσμιας για την τελική μάχη. Jiger προσπαθεί κάθε όπλο έχει πήρα, αλλά Gamera έχει μάθει από τις προηγούμενες μάχες του με αυτήν. Μετά από λόγχες της αδυνατούν να τον επηρεάσει, Jiger στη συνέχεια, χρησιμοποιεί ακτίνες θερμότητας της, το ένα όπλο που είχε ακόμα να χρησιμοποιήσετε σε αυτόν. Δεν επηρεάζει το κέλυφος Gamera ή ακόμα και το δέρμα (πιθανόν λόγω της αντίστασης Gamera να θερμότητας), αλλά ο ήχος που παράγει απειλεί να σπάσουν τα τύμπανα του αυτιού του. Ευτυχώς, Gamera είναι σε θέση να βάλει πόλους εξουσίας στα αυτιά του για να τους προστατεύσει από τον ήχο. Μετά από προσπάθεια όλες τις άλλες επιθέσεις της, Jiger θέρετρα στην ουρά κεντρί της, και πάλι, αλλά Gamera είναι προετοιμασμένοι για αυτό αυτή τη φορά και χρησιμοποιεί ένα κτίριο για να συνθλίψει την ουρά της και να καταστρέψει το κεντρί. Gamera σώμα χτυπά Jiger αρκετές φορές από μεγάλα ύψη, αλλά Jiger δεν επηρεάζεται πραγματικά. Ωστόσο, αγοράζει Gamera το χρόνο που χρειάζεται για να πάει στον ωκεανό για να ανακτήσετε το άγαλμα από τον πυθμένα της θάλασσας. Jiger, εξόργισε από την επιστροφή του αγάλματος προσπαθεί να πιάσει το φέρουν Gamera. Gamera χλευάζει Jiger με το άγαλμα, που προσπαθεί μάταια να πιάσει Gamera και να ανακτήσετε το άγαλμα. Gamera τελικά τελειώνει τον αγώνα με τη ρίψη του αγάλματος σε Jiger, η οποία ενσωματώνει στο κρανίο Jiger, σκοτώνοντας της. Gamera στη συνέχεια επιστρέφει το διάβολο θηρίο να Wester νησί.

 

Category: Φαντασίας | Views: 874 | Added by: djdias | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
1 Vvaronos  
0
thanks

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]
Log In

Search

Calendar
«  June 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Entries archive

FLAG COUNTER

Flag Counter


Copyright DJDIAS © 2024